وصفتي المفضله للجميع لعمل الشيش طاووق الشهي وبأقل سعرات حراريه ممكنه
من النهاردة هتقدري تأكلي الشيش طاووق اللي بتحبيه ، هنعمل مع بعض طريقة لذيذة وسهلة جداً مناسبة للريجيم بسعرات حرارية أقل .
يلا تعالي شوفي طريقتنا ، ولا اسهل من كده ،زي ماتعودنا دايما ، تناولي القليل بالإضافة لطبق سلطة خضراوات .
يلا تعالي شوفي طريقتنا ، ولا اسهل من كده ،زي ماتعودنا دايما ، تناولي القليل بالإضافة لطبق سلطة خضراوات .
اضغط هنا لمعرفة المقادير
اضغط هنا لمعرفة طريقة التحضير
إحضري وعاء , ثم ضعي الزبادي والزيت والخل والثوم المهروس ومعجون الطماطم والفلفل الحلو والملح والأوريغانو وأخلطي جيداً حتي تتجانس المكونات .
قومي بإضافة مكعبات الدجاج واخلطي من جديد ثم غطي الوعاء وأدخليه الي الثلاجة لمدة 6 ساعات علي الأقل .
ثم اخرجي الوعاء من الثلاجة وضعي قطع الدجاج لي أسياخ خشبية .
ثم إشويها علي الفرن مع التقليب حتي تنضج من كل الجهات .