سويسرول الشاتوه
المقادبر
كوب زيت
كوب لبن
كوب سكر
4 معالق كاكاو .... كلهم فى الخلاط نشيل منهم كوب الا ربع ودة الصوص
باقى الخليط نضيف علية
2 بيضة
وكوب وربع دقيق
وباكو كيك شيف او اى بيكنج بودر
الطريقة
نفرد الخليط فى صاج علية ورق زبدة
ونسخن الفرن الاول ندخل الصينية على الرف فى النص وبعد 10 دقايق نهدى النار
بعد ما تستوى نشيلها من الصاج بورقة الزبدة ونخليها لغاية ما تبقى دافية ونلفها رول بعد ما تبرد نفردها بالراحة ونحشيها اى حشو تحبية ولفيها رول ودخليها الفريزر من نص ساعة لساعة ولما تخرج نفرد عليها الصوص وندخلها التلاجة
طبقات الكريم كراميل
الطريقة والمقادير
المقادير :
3 كوب حليب
3 ظرف كريم كراميل سريع التحضير
ملعقتان نسكافيه
4 ملاعق كاكاو
طريقة التحضير
:
الطبقه الاولى
. يغلى كوب حليب مع ظرف كريم كراميل
يصب المزيج بقالب ويترك حتى يتماسك
الطبقه الثانية
.يغلى كوب حليب مع ظرف كريم كراميل و 4 ملاعق من الكاكاو و يترك جانباً حتى يبرد قليلاً ثم يصب فوق الطبقه الاولى ويترك مجدداً جانياً حتى يتماسك
الطبقة الثالثة.